Gombás Ilona - egyéni vállalkozó

Tisztelt Érdeklődő!

Több évtizedes szakmai tapasztalattal látom el társas vállalkozások (Kft., Bt.), illetve egyéni vállalkozások (KATA, egyéni vállalkozás) könyvelési, bér- és munkaügyi, illetve további, könyvvitellel kapcsolatos ügyintézését Budapesten. 

Szolgáltatásaimat igyekszem úgy összeállítani, hogy meglévő és leendő ügyfeleim könyvelési, bérszámfejtési, adótanácsadói igényeire mindenkor naprakész, szakmailag magas színvonalú megoldást nyújtsak.

A könyvelési bizonylatok átadása jellemzően postán, futárral, vagy elektronikus úton (e-mailen) történik, de igény esetén házhoz megyek.

Teljeskörű könyvelési szolgáltatásom magába foglalja a bérszámfejtést, valamint az év végi beszámolók és adóbevallások elkészítését.

Büszke vagyok rá, hogy munkámat minden esetben a megbízhatóság és precizitás, valamint a határidők pontos betartása jellemzi, mely ebben a szférában kiemelt fontosságú. Éppen ezért az elvégzett munkáimért teljes anyagi felelősséget vállalok.

A könyvelés az eltelt több, mint 30 év alatt sokat változott, de egy biztos pontja maradt: a kölcsönös bizalom.

Új és régi ügyfeleimet könyvelési, adózási és munkaügyi tanácsadással segítem – folyamatosan személyesen, e-mailben, illetve telefonon.

A könyvelési, adótanácsadói vállalkozásomat, a Nemzetgazdasági Minisztérium által regisztrált mérlegképes könyvelőként és adótanácsadóként látom el.

Tevékenységemet kezdetektől a Novitax Ügyviteli Szoftverrel végzem.

Hívjon bizalommal, kérjen visszahívást, vagy személyre szabott ajánlatomat!

Érdeklődni:
H-Cs: 9:00-17:00
P: 9:00-15:00

Üdvözlettel:
Gombás Ilona
+36-20-2049592

    Magamról