Gombás Ilona - egyéni vállalkozó

Tisztelt Érdeklődő!

Tevékenységemet 31 éve Budapesten látom el, társas vállalkozások (Kft., Bt.), illetve egyéni vállalkozások (KATA, egyéni vállalkozás) részére, melyhez a könyvelési bizonylatok átadása történhet személyesen – igény esetén házhoz megyek -, postán, futárral, elektronikusan (e-mailen).

Szolgáltatásaimat igyekszem úgy összeállítani, hogy régi és leendő ügyfeleim könyvelési, bérszámfejtési, adótanácsadói igényeit naprakészen, minél színvonalasabban ki tudjam elégíteni.

Teljeskörű könyvelési szolgáltatásom magában foglalja a bérszámfejtést, valamint az év végi beszámolók és adóbevallások elkészítését.

Az elvégzett könyvelési munkát – melyért az anyagi felelősséget vállalom – a megbízhatóság és precizitás jellemzi, az előírt határidők betartása mellett.

A könyvelés az eltelt 31 év alatt sokat változott, de egy biztos pontja maradt: a kölcsönös bizalom.

Új és régi ügyfeleimet könyvelési, adózási és munkaügyi tanácsadással segítem – folyamatosan személyesen, e-mailben, illetve telefonon.

A könyvelési, adótanácsadói vállalkozásomat, a Nemzetgazdasági Minisztérium által regisztrált mérlegképes könyvelőként és adótanácsadóként látom el.

Tevékenységemet kezdetektől a Novitax Ügyviteli Szoftverrel végzem.

Hívjon bizalommal, kérjen visszahívást, vagy személyre szabott ajánlatomat!

Érdeklődni:
H-Cs: 9:00-17:00
P: 9:00-15:00

Üdvözlettel:
Gombás Ilona
+36-20-2049592

    Magamról